TruAktiv

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Prishtinë II

Këtë vit “Shkolla e Mendimit Kritik” truAktiv do të...

Vazhdo

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Gjilan

Këtë vit “Shkolla e Mendimit Kritik” truAktiv do të...

Vazhdo

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Prishtinë

Këtë vit “Shkolla e Mendimit Kritik” truAktiv do të udhëtojë...

Vazhdo

Prishtinë: A jeni për truAktiv?

Çka është truAktiv? Sbunker rikthehet me organizimin e vitit të...

Vazhdo

truAktiv Prishtinë V

TruAktiv - Prishtinë Sbunker e ka mbajtur programin truAktiv për herë...

Vazhdo

TruAktiv - Ferizaj

Sbunker e ka mbajtur programin truAktiv për herë të tretë në...

Vazhdo

TruAktiv - Istog

Sbunker e ka zbarkuar programin truAktiv për herë të parë...

Vazhdo

TruAktiv - Suharekë

Sbunker ka zhvillluar vitin e parë të programit të mendimit kritik dhe...

Vazhdo

TruAktiv Kaçanik - 2019

Sbunker ka zhvillluar vitin e parë të programit të mendimit kritik dhe...

Vazhdo

TruAktiv Vushtrri - 2019

Sbunker ka zhvillluar vitin e parë të programit të mendimit kritik dhe...

Vazhdo