TruAktiv Talks

Qysh na i prek telat ilustrimi: shembuj nga Kosova dhe bota

Me 31 maj 2018 Sbunker ka vazhduar me serinë e TruAktiv Talks në hapësirat e...

Vazhdo

Ne jemi çfarë flasim

Me 3 maj 2018, Sbunker ka vazhduar me serinë e TruAktiv Talks në hapësirat e...

Vazhdo

Filmi është kritikë shoqërore: “Martesa”

Sbunker me 29 mars 2018 e ka çel serinë e TruAktiv Talks duke e risjellë në...

Vazhdo