TruAktiv Talks

Dekonstruktimi i pikëvështrimeve sociale

Rinor Gashi në TruAktiv Talks. Në TruAktiv Talks të rradhës bashkë me...

Vazhdo

Dialogu Kosovë-Serbi: Ku është Kosova? - TruAktiv Talks

Donika Emini në TruAktiv Talks. Sbunker ka vazhduar këtë të enjte...

Vazhdo

Dallimi i aktivizmit në gjeneratat e feminizmit

Igballe Rogova dhe Adelina Tërshani në TruAktiv Talks. Të enjten, prej orës...

Vazhdo

Çmontimi i Indeksit të Kapitalit Njerëzor

Artane Rizvanolli dhe Alban Zogaj në TruAktiv Talks.  Në TruAktiv Talks të...

Vazhdo

Rëndësia e aktivizmit studentor

Rron Gjinovci në TruAktiv Talks. Të enjtën, më 29 nëntor në...

Vazhdo

Krijimi i ushtrisë të Kosovës

Krijimi i ushtrisë së Kosovës. Cili është ndikimi praktik? Florian...

Vazhdo

Sfidat e të mbijetuarve të dhunës seksuale

Në hapësirat e Tartine Deli, Sbunker ka vazhduar me serinë e TruAktiv...

Vazhdo

Teknikat e subversionit artistik – çka dhezë e çka jo?

HAVEIT në TruAktiv Talks. Te premten nga ora 20:00 në qendrën kulturore...

Vazhdo

Përballja me të fortit

Me 28 qershor 2018 në Tartine Deli, Sbunker ka vazhduar me serinë e TruAktiv Talks...

Vazhdo

Letërsia për ndryshim: Shkrimtarët janë aktivistë

Në TruAktiv Talks të rradhës është diskutuar rreth letërsisë,...

Vazhdo