TruAktiv Talks

Koha, hapësira dhe komuniteti i të verbërve

Lira Blakaj në truAktiv Talks. Rruga për tek momentet nga e kaluara përndjellet...

Vazhdo

Liria e shprehjes: Në mes publikes dhe privates

Flutura Kusari në truAktiv Talks. Liria e shprehjes nuk është vetëm e drejta...

Vazhdo

Të drejtat e transgjinorëve në një shtet në tranzicion

Blert Morina dhe Rina Kika në truAktiv Talks. Në javën kundër...

Vazhdo

Kapërcimi i shoqërive nga komunizmi në demokraci

Dritan Dragusha në TruAktiv Talks. Të mërkurën, prej orës 19:00 në...

Vazhdo

Shnet

Eurisa Rukovci, Dea Rexhepi dhe Tuena Govori në truAktiv Talks. Këtë rradhë...

Vazhdo

Dekonstruktimi i pikëvështrimeve sociale

Rinor Gashi në TruAktiv Talks. Në TruAktiv Talks të rradhës bashkë me...

Vazhdo

Dialogu Kosovë-Serbi: Ku është Kosova? - TruAktiv Talks

Donika Emini në TruAktiv Talks. Sbunker ka vazhduar këtë të enjte...

Vazhdo

Dallimi i aktivizmit në gjeneratat e feminizmit

Igballe Rogova dhe Adelina Tërshani në TruAktiv Talks. Të enjten, prej orës...

Vazhdo

Çmontimi i Indeksit të Kapitalit Njerëzor

Artane Rizvanolli dhe Alban Zogaj në TruAktiv Talks.  Në TruAktiv Talks të...

Vazhdo

Rëndësia e aktivizmit studentor

Rron Gjinovci në TruAktiv Talks. Të enjtën, më 29 nëntor në...

Vazhdo