TruAktiv Talks

Edhe sa vonesa të shtetit në reagim? - Diskutim për racizmin institucional

Rina Kika dhe Gazmend Qyqalla në truAktiv Talks. Neglizhenca shtetërore dhe...

Vazhdo

Mbulimi mediatik dhe stigma e shëndetit mendor

Përballja me sfidat e shëndetit mendor veç se është shtuar gjatë...

Vazhdo

Reflektim i lëvizjes LGBTIQ+ në truAktiv Talks

Në Muajin e Krenarisë bashkë me Agon Rexhepin  diskutuam për...

Vazhdo

Aktivizmi në kushte izolimi

Bjeshkë Guri në truAktiv talks. Në truAktiv Talks të radhës i cili u...

Vazhdo

Shëndeti mendor gjatë distancimit shoqëror

Bind Skeja në truAktiv Talks. Në truAktiv Talks diskutuam rreth aktivizmit...

Vazhdo

Shëndeti mendor gjatë distancimit shoqëror

Bind Skeja në truAktiv Talks. Në truAktiv Talks të radhës i cili do të...

Vazhdo

Viti 2019: vit i marsheve apo rezultateve?

Adelina Berisha dhe Fitim Salihu në truAktiv Talks. Këtë radhë në...

Vazhdo

Ballkani Perëndimor: Kur kemi m’u rrit për BE-në?

Jehona Lushaku Sadriu në truAktiv Talks. Në truAktiv Talks të radhës...

Vazhdo

Ta njohësh trupin: Ndërmjet mitit të nënës dhe Hip Hop kulturës

Sibel Halimi në truAktiv Talks. Për studimet feministe, ndërlidhshmëria...

Vazhdo

Zgjedhjet: Dritë apo tren në fund të tunelit?

Se a janë zgjedhjet dritë apo tren në fund të tunelit, përfaqësues...

Vazhdo