Nismat truAktiv

Nuk' o marre

  Nisma "Nuk o' marre" është nismë e themeluar në kuadër të komunitetit...

Vazhdo

distrACT

Kampanja "distrACT" ka në fokus shëndetin mendor, kjo kampanjë ka dalë nga pjesëmarrësit e modulit...

Vazhdo

Fjalë

Pjesëmarrësit e truAktiv Summit 2020, Drilon Gashi dhe Albert Rexhepi e kanë implementuar nismën “Fjalë” e cila...

Vazhdo

Mos përbij

“Mos Përbij” është nismë e dalë nga moduli "Produksioni Multimedial IV" që ka për...

Vazhdo

Hajde Folim

“Hajde folim” është nismë e dalë nga moduli "Produksioni Multimedial IV" që ka për qëllim...

Vazhdo

s'cool

S'cool është nismë e dalë nga moduli "Produksioni Multimedial IV" që ka për qëllim edukimin e...

Vazhdo