Nismat truAktiv

Ekspozitë fotografike: Eksposera

Eksposera u realizua nga antarët e komunitetit të Termokiss, Eksposera ka pasur për qëllim realizmin e një ekspozite ku...

Vazhdo

Dylberizm

Dylberizm është platforma e parë në gjuhën shqipe e dedikuar për informimin dhe edukimin mbi çështjet...

Vazhdo

Cat Calls of Kosovo

Cat Calls of Kosovo është nismë e dalë nga pjesëmarrëset e  truAktiv Summit 2019 Blodina Mala, Devlete Fuga dhe...

Vazhdo