TruAktiv nismat

Simetri

Simetri është formuar nga 6 vajza pjesëmarrëse në modulin Produksioni Multimedial të programit...

Vazhdo

Sikur Hana

Ekspozita "Sikur Hana" e organizuar nga Zgjim Zyba - pjesëmarrës në modulin "Politika dhe Shoqëria" të...

Vazhdo

Klubi për informim të saktë dhe etikë të medias

Klubi për informim të saktë dhe etikë të medias synon të trajtojë rëndësinë e medias dhe ndikimin...

Vazhdo

EcoArt

EcoArt është klub i cili synon ngritjen e nivelit të vetëdijësimit përmes artit rreth ambientit dhe...

Vazhdo

Drejtësia n'katror

Drejtësia n'katror është njëra nga tre nismat e mbështetura pas pjesëmarrjes në modulin Produksioni...

Vazhdo

Produksioni i Filmit

Klubi "Produksioni i filmit" për qëllim ka që qendrën e sociale dhe...

Vazhdo

Wearbook Museum

Blogu/Website Wearbook museum është një muze online ku qëllimi ka luftimin e stigmës -...

Vazhdo

Eksploro

"Eksploro" është një nismë e pjesëmarrësve të TruAktiv Summit 2017 që ka për qëllim...

Vazhdo

SpeakOut

 Speakout është një iniciativë e disa prej pjesëmarrësve të TruAktivit në Prishtinë të mbajtur...

Vazhdo

S'bashku mundemi

Nisma "S'bashku mundemi" është themeluar gjatë TruAktiv Summit 2017 nga disa pjesëmarrës të...

Vazhdo

12