Nuk' o marre

 

Nisma "Nuk o' marre" është nismë e themeluar në kuadër të komunitetit ''truAktiv'', kryesisht për të luftuar diskriminimet dhe vetëdijesuar popullaten për të drejtat e komunitetit LGBTQ+. Kjo nismë ka dalë nga pjesëmarrësit e modulit "Produksioni Multimedial".

Nuk' o marre aktivitetin e saj e ka zhvilluar përmes platëformave sociale.