Fjalë

Pjesëmarrësit e truAktiv Summit 2020, Drilon Gashi dhe Albert Rexhepi e kanë implementuar nismën “Fjalë” e cila synon që të krijoj urë komunikuese në mes të gjithë qytetarëve.

Në kuadër të nismës janë vendosur postera në shkolla fillore të Prishtinës dhe Lipjanit. Posterat përmbajnë shprehje në gjuhën e shenjave.

Media