Programi i ngjarjeve

Nata e filmave dhe dhurimit të librave në Pejë

Më 8 tetor, prej orës 19:00 në Kinema “Jusuf Gërvalla” në...

Vazhdo

Ballkoni - Ora e filmit në Podujevë

Nisma "Ora e Filmit" vazhdoi me aktivitetin e shfaqjes së filmave online...

Vazhdo

Gardhi - Ora e filmit në Podujevë

Nisma "Ora e Filmit" vazhdoi me aktivitetin e shfaqjes së filmave online...

Vazhdo

Rikthimi - Ora e filmit në Podujevë

Nisma "Ora e Filmit" vazhdon me aktivitetin e shfaqjes së filmave online për...

Vazhdo

Aktivizmi në kushte izolimi

Bjeshkë Guri në truAktiv talks. Në truAktiv Talks të radhës i cili u...

Vazhdo

Shëndeti mendor gjatë distancimit shoqëror

Bind Skeja në truAktiv Talks. Në truAktiv Talks diskutuam rreth aktivizmit...

Vazhdo

Shëndeti mendor gjatë distancimit shoqëror

Bind Skeja në truAktiv Talks. Në truAktiv Talks të radhës i cili do të...

Vazhdo

School Time for Miss Roma-Nata e filmit dhe librit. Konvikti 7

Më 26 shkurt, prej orës 19:00 në koviktin nr.7 në Prishtinë, Sbunker ka...

Vazhdo

Bastards - Nata e filmit dhe librit në Podujevë

Nisma "Ora e Filmit" vazhdon me aktivitetin e shfaqjes së filmave në qytetin e...

Vazhdo

Please Vote for Me - Nata e filmit dhe librit në Prizren

Sbunker vazhdon me aktivitetin mujor të natës së filmit dhe dhurimit të librave...

Vazhdo

12...56789...1213