Programi i ngjarjeve

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan

Më 23 tetor në Gjilan, prej orës 18:00 në Qendrën The Bridge, Sbunker ka...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Prishtinë

Më 22 tetor në Prishtinë, prej orës 19:00 në qendrën TermoKiss,...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Pejë

Më 19 tetor në Pejë, prej orës 19:00 në Kinema ‘Jusuf...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Prizren

Më 17 tetor në Prizren, prej orës 19:00 në Kinemanë Lumbardhi, Sbunker ka...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Gjilan

Më 16 tetor në Gjilan, prej orës 18:00 në Qendrën "The Bridge",...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Prishtinë

Më 15 tetor në Prishtinë, prej orës 19:00 në TermoKiss, Sbunker ka sjellur...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Pejë

Më 13 tetor në Pejë, prej orës 19:00 në Kinema ‘Jusuf...

Vazhdo

Nata e filmave dhe dhurimit të librave në Prizren

Më 9 tetor, prej orës 19:00 në Kinema “Lumbardhi” në Prizren,...

Vazhdo

Nata e filmave dhe dhurimit të librave në Gjilan

Më 9 tetor, prej orës 18:00 në Qendrën “The Bridge” në Gjilan,...

Vazhdo

Nata e filmave dhe dhurimit të librave në Prishtinë

Më 8 tetor, prej orës 19:00 në Termokiss në Prishtinë, Sbunker ka sjellur...

Vazhdo

12...45678...1213