Programi i ngjarjeve

Mbulimi mediatik dhe stigma e shëndetit mendor

Përballja me sfidat e shëndetit mendor veç se është shtuar gjatë...

Vazhdo

Reflektim i lëvizjes LGBTIQ+ në truAktiv Talks

Në Muajin e Krenarisë bashkë me Agon Rexhepin  diskutuam për...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan

Më 29 janar, prej orës 16:30 në qendën "The Bridge" në Gjilan,...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Prizren

Më 28 janar, prej orës 16:00 në kinemanë “Lumbardhi" në...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Pejë

Më 18 janar, prej orës 13:00 në kinemanë “Jusuf Gërvalla”...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan

Më 18 dhjetor në Gjilan, prej orës 16:30 qendrën 'The Bridge', Sbunker...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Prizren

Më 18 dhjetor në Prizren, prej orës 17:00 në kinemanë...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Pejë

Më 17 dhjetor në Pejë, prej orës 15:00 në kinemanë 'Jusuf...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Prizren

Më 27 nëntor në Prizren, prej orës 16:00 në 'Kinema Lumbardhi',...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit te librave ne Gjilan

Më 25 nëntor në Gjilan, prej orës 16:30 në qendrën 'The...

Vazhdo