Programi i ngjarjeve

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Pejë

Më 31 mars, prej orës 16:00, truAktiv ka sjellur për herë të parë...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Mitrovicë

Më 25 mars, prej orës 19:00, truAktiv ka sjellur për herë të parë...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan

Më 20 mars, prej orës 17:00, truAktiv ka sjellur për herë të parë...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Prizren

Më 18 mars, prej orës 18:00, truAktiv ka sjellur për herë të parë...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Mitrovicë

truAktiv për herë të parë ka zbarkuar natën e filmit dhe dhurimit të...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan

Më 26 shkurt, prej orës 17:00, Sbunker ka sjellur për herë të parë...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Prizren

Më 18 shkurt, prej orës 18:00, Sbunker ka sjellur për herë të parë...

Vazhdo

Partitë: gjithëpërfshirëse apo përjashtuese? – truAktiv Talks

Në truAktiv Talks të radhës diskutuam për perspektivën dhe...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Pejë

Më 5 shkurt, prej orës 13:00, Sbunker sjell për herë të parë në...

Vazhdo

Edhe sa vonesa të shtetit në reagim? - Diskutim për racizmin institucional

Rina Kika dhe Gazmend Qyqalla në truAktiv Talks. Neglizhenca shtetërore dhe...

Vazhdo