Programi i ngjarjeve

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Mitrovicë

Më 27 maj, prej orës 20:00, në Qendrën "7 Arte", truAktiv ka...

Vazhdo

Aktivizmi i të Rinjëve në Parti Politike - truAktiv talks

Në truAktiv Talks të radhës diskutuam për perspektivën dhe...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Pejë

Më 21 maj, prej orës 17:00, në kinemanë "Jusuf Gërvalla"...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Mitrovicë

Më 20 maj, prej orës 20:00, në Qendrën "7 arte", truAktiv...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Prizren

Më 19 maj, prej orës 19:00, në Kineman"Lumbardhi", truAktiv ka...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan

Më 30 prill, prej orës 17:00, truAktiv ka sjellur për herë...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Mitrovicë

Më 29 prill, prej orës 17:00, truAktiv ka sjellur filmin “Ouaga Girls”...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Pejë

Më 29 prill, prej orës 16:00, truAktiv ka sjellur për herë të...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Mitrovicë

Më 22 prill, prej orës 17:00 në qendrën “7 arte” në...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Prizren

Më 22 prill, prej orës 17:00, truAktiv ka sjellur për...

Vazhdo