Programi i ngjarjeve

Teknikat e subversionit artistik – çka dhezë e çka jo?

HAVEIT në TruAktiv Talks. Te premten nga ora 20:00 në qendrën kulturore...

Vazhdo

Përballja me të fortit

Me 28 qershor 2018 në Tartine Deli, Sbunker ka vazhduar me serinë e TruAktiv Talks...

Vazhdo

Letërsia për ndryshim: Shkrimtarët janë aktivistë

Në TruAktiv Talks të rradhës është diskutuar rreth letërsisë,...

Vazhdo

Qysh na i prek telat ilustrimi: shembuj nga Kosova dhe bota

Me 31 maj 2018 Sbunker ka vazhduar me serinë e TruAktiv Talks në hapësirat e...

Vazhdo

Ne jemi çfarë flasim

Me 3 maj 2018, Sbunker ka vazhduar me serinë e TruAktiv Talks në hapësirat e...

Vazhdo

Filmi është kritikë shoqërore: “Martesa”

Sbunker me 29 mars 2018 e ka çel serinë e TruAktiv Talks duke e risjellë në...

Vazhdo