Programi i ngjarjeve

Aksioni rrugor "11 vjet në agoni të ngulfatjes

Sot, disa nga aktivistët e komunitetit #truAktiv qëndruan para Kuvendit të...

Vazhdo

Kapërcimi i shoqërive nga komunizmi në demokraci

Dritan Dragusha në TruAktiv Talks. Të mërkurën, prej orës 19:00 në...

Vazhdo

Shnet

Eurisa Rukovci, Dea Rexhepi dhe Tuena Govori në truAktiv Talks. Këtë rradhë...

Vazhdo

Dekonstruktimi i pikëvështrimeve sociale

Rinor Gashi në TruAktiv Talks. Në TruAktiv Talks të rradhës bashkë me...

Vazhdo

Dialogu Kosovë-Serbi: Ku është Kosova? - TruAktiv Talks

Donika Emini në TruAktiv Talks. Sbunker ka vazhduar këtë të enjte...

Vazhdo

Dallimi i aktivizmit në gjeneratat e feminizmit

Igballe Rogova dhe Adelina Tërshani në TruAktiv Talks. Të enjten, prej orës...

Vazhdo

Çmontimi i Indeksit të Kapitalit Njerëzor

Artane Rizvanolli dhe Alban Zogaj në TruAktiv Talks.  Në TruAktiv Talks të...

Vazhdo

Rëndësia e aktivizmit studentor

Rron Gjinovci në TruAktiv Talks. Të enjtën, më 29 nëntor në...

Vazhdo

Krijimi i ushtrisë të Kosovës

Krijimi i ushtrisë së Kosovës. Cili është ndikimi praktik? Florian...

Vazhdo

Sfidat e të mbijetuarve të dhunës seksuale

Në hapësirat e Tartine Deli, Sbunker ka vazhduar me serinë e TruAktiv...

Vazhdo