Programi i ngjarjeve

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Ferizaj

Më 29 korrik, prej orës 19:00 në Teatrin e qytetit “Adriana...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Ferizaj

Më 16 korrik, prej orës 19:00, në Teatrin e qytetit “Adriana Abdullahu”,...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Mitrovicë

Më 15 korrik, prej orës 20:30, në Qendrën "7 Arte", truAktiv...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan

Më 23 korrik, prej orës 19:00, në qendrën “The Bridge” në...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Mitrovicë

Të enjten më 22 korrik, prej orës 20:30, në Qendrën “7 Arte”,...

Vazhdo

A janë shqiptarët racistë? - truAktiv Talks

Neglizhimi institucional dhe sistematik ndaj komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian, gjendja e...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Mitrovicë

Për nder të Muajit të Krenarisë në kuadër të natës të...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan

Më 18 maj, prej orës 17:30, në Qendrën "The Bridge" Gjilan,...

Vazhdo

Aktivizmi i (de)centralizuar në Kosovë – truAktiv Talks

Protestat e fundit kundër abuzimit seksual po na tregojnë se decentralizimi i aktivizmit...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Mitrovicë

Më 3 qershor, prej orës 20:00, në Qendrën "7 Arte", truAktiv ka...

Vazhdo