Nismat truAktiv

Mos përbij

“Mos Përbij” është nismë e dalë nga moduli "Produksioni Multimedial IV" që ka për...

Vazhdo

Hajde Folim

“Hajde folim” është nismë e dalë nga moduli "Produksioni Multimedial IV" që ka për qëllim...

Vazhdo

s'cool

S'cool është nismë e dalë nga moduli "Produksioni Multimedial IV" që ka për qëllim edukimin e...

Vazhdo

Ekspozitë fotografike: Eksposera

Eksposera u realizua nga antarët e komunitetit të Termokiss, Eksposera ka pasur për qëllim realizmin e një ekspozite ku...

Vazhdo

Dylberizm

Dylberizm është platforma e parë në gjuhën shqipe e dedikuar për informimin dhe edukimin mbi çështjet...

Vazhdo

Cat Calls of Kosovo

Cat Calls of Kosovo është nismë e dalë nga pjesëmarrëset e  truAktiv Summit 2019 Blodina Mala, Devlete Fuga dhe...

Vazhdo

1 cent 2 cent

1 cent 2 cent - është nismë e dalur nga pjesëmarrës të truAktiv Summit 2019, Linda Mustafa, Gresa Gashi, Violeta...

Vazhdo

Ec Shlirë

Ec Shlirë - është iniciativë e të rinjëve nga Gjilani, Medinë Dauti, Fëllanza Maliqi, Andi Sejdiu, Eronë...

Vazhdo

Bullizmi në Podujevë

“Bullizmi në Podujevë” është nismë e dalur nga pjesëmarrësit e truAktiv Summit 2019, Veronë...

Vazhdo

Republika KsKs

Republika KsKs është nismë e nisur nga Adelina Tërshani, Paris Guri, Blerona Abdullahu dhe Fitore Morina...

Vazhdo