Nata e filmit dhe librit

Pink Saris - Nata e filmit dhe librit në Gjilan

Sbunker u rikthye me aktivitetin mujor të natës së filmit dhe dhurimit të...

Vazhdo

Pink Saris - Nata e filmit dhe librit në Pejë

Sbunker u rikthye me aktivitetin mujor të natës së filmit dhe dhurimit të...

Vazhdo

The Trial of Ratko Mladic - Nata e filmit dhe diskutimit

Më 10 dhjetor ne ora 19:00 në Ditën Ndërkombëtare për të Drejtat...

Vazhdo

Into the Wild - Nata e filmit nga BasketShishe

Të mërkurën më datë 4 dhjetor, duke filluar nga ora 18:00 BasketShishe ka...

Vazhdo

A Syrian Love Story - Nata e filmit dhe librit në Prizren

TruAktiv u rikthye me aktivitetin mujor të natës së filmit dhe dhurimit të...

Vazhdo

A Syrian Love Story - Nata e filmit dhe librit në Gjilan

TruAktiv u rikthye me aktivitetin mujor të natës së filmit dhe dhurimit të...

Vazhdo

A Syrian Love Story - Nata e filmit dhe librit në Pejë

TruAktiv u rikthye me aktivitetin mujor të natës së filmit dhe dhurimit të...

Vazhdo

Detropia - Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Nata e filmit dhe dhurimit të librave vazhdoi me filmin dokumentar të radhës...

Vazhdo

Pink Saris - Nata e filmit dhe librit në konviktin numër shtatë

Komuniteti truAktiv ka zbarkuar natën e filmit dhe dhurimit të librave në...

Vazhdo

A Syrian Love Story - Nata e filmit dhe librit në konviktin Nr.7

Komuniteti truAktiv ka zbarkuar sërish natën e filmit dhe dhurimit të librave...

Vazhdo