Nata e filmit dhe librit

Nata e filmave dhe dhurimit të librave në Gjilan

Më 9 tetor, prej orës 18:00 në Qendrën “The Bridge” në Gjilan,...

Vazhdo

Nata e filmave dhe dhurimit të librave në Prishtinë

Më 8 tetor, prej orës 19:00 në Termokiss në Prishtinë, Sbunker ka sjellur...

Vazhdo

Nata e filmave dhe dhurimit të librave në Pejë

Më 8 tetor, prej orës 19:00 në Kinema “Jusuf Gërvalla” në...

Vazhdo

Ballkoni - Ora e filmit në Podujevë

Nisma "Ora e Filmit" vazhdoi me aktivitetin e shfaqjes së filmave online...

Vazhdo

Gardhi - Ora e filmit në Podujevë

Nisma "Ora e Filmit" vazhdoi me aktivitetin e shfaqjes së filmave online...

Vazhdo

Rikthimi - Ora e filmit në Podujevë

Nisma "Ora e Filmit" vazhdon me aktivitetin e shfaqjes së filmave online për...

Vazhdo

School Time for Miss Roma-Nata e filmit dhe librit. Konvikti 7

Më 26 shkurt, prej orës 19:00 në koviktin nr.7 në Prishtinë, Sbunker ka...

Vazhdo

Bastards - Nata e filmit dhe librit në Podujevë

Nisma "Ora e Filmit" vazhdon me aktivitetin e shfaqjes së filmave në qytetin e...

Vazhdo

Please Vote for Me - Nata e filmit dhe librit në Prizren

Sbunker vazhdon me aktivitetin mujor të natës së filmit dhe dhurimit të librave...

Vazhdo

Please Vote for Me - Nata e filmit dhe librit në Pejë

Sbunker vazhdon me aktivitetin mujor të natës së filmit dhe dhurimit të librave...

Vazhdo