Nata e filmit dhe librit

Pink Saris - Ora e filmit në Podujevë

Nisma Ora e Filmit fillon këtë muaj aktivitetin e parë të natës së...

Vazhdo

Leaving the Cult - Nata e filmit dhe dhurimit të librave Gjilan

Sbunker u rikthye me aktivitetin mujor të natës së filmit dhe dhurimit të...

Vazhdo

Leaving the Cult - Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Pejë

TruAktiv u rikthye me aktivitetin mujor të natës së filmit dhe dhurimit të...

Vazhdo

Leaving The Cult - Nata e filmit në Konviktin numër shtatë

Komuniteti truAktiv ka zbarkuar sërish natën e filmit dhe dhurimit të librave...

Vazhdo

Pink Saris - Nata e filmit dhe librit në Prizren

Sbunker rikthehet me aktivitetin mujor të natës së filmit dhe dhurimit të...

Vazhdo

Make the World Greta Again - Nata e filmit nga BasketShishe

Të premtën me datë 13 dhjetor, duke filluar nga ora 19:00 BasketShishe ka...

Vazhdo

Pink Saris - Nata e filmit dhe librit në Gjilan

Sbunker u rikthye me aktivitetin mujor të natës së filmit dhe dhurimit të...

Vazhdo

Pink Saris - Nata e filmit dhe librit në Pejë

Sbunker u rikthye me aktivitetin mujor të natës së filmit dhe dhurimit të...

Vazhdo

The Trial of Ratko Mladic - Nata e filmit dhe diskutimit

Më 10 dhjetor ne ora 19:00 në Ditën Ndërkombëtare për të Drejtat...

Vazhdo

Into the Wild - Nata e filmit nga BasketShishe

Të mërkurën më datë 4 dhjetor, duke filluar nga ora 18:00 BasketShishe ka...

Vazhdo