Nata e filmit dhe librit

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Pejë

Më 17 dhjetor në Pejë, prej orës 15:00 në kinemanë 'Jusuf...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Prizren

Më 27 nëntor në Prizren, prej orës 16:00 në 'Kinema Lumbardhi',...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit te librave ne Gjilan

Më 25 nëntor në Gjilan, prej orës 16:30 në qendrën 'The...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Prizren

Më 24 nëntor në Prizren, prej orës 16:30 në kinema 'Jusuf...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Pejë

Më 24 nëntor në Pejë, prej orës 16:30 në kinemanë 'Jusuf...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Pejë

Më 17 nëntor në Pejë, prej orës 16:30 në kinemanë "Jusuf...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Prishtinë

Më 5 tetor në Prishtinë, prej orës 19:00 në qendrën TermoKiss,...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Pejë

Më 31 tetor në Pejë, prej orës 19:00 në Kinemanë "Jusuf...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan

Më 30 tetor në Gjilan, prej orës 18:00 në qendrën "The Bridge",...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Prishtinë

Më 27 tetor në Prishtinë, prej orës 19:00 në qendrën TermoKiss,...

Vazhdo