Nata e filmit dhe librit

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Ferizaj

Më 29 korrik, prej orës 19:00 në Teatrin e qytetit “Adriana...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Ferizaj

Më 16 korrik, prej orës 19:00, në Teatrin e qytetit “Adriana Abdullahu”,...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Mitrovicë

Më 15 korrik, prej orës 20:30, në Qendrën "7 Arte", truAktiv...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan

Më 23 korrik, prej orës 19:00, në qendrën “The Bridge” në...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Mitrovicë

Të enjten më 22 korrik, prej orës 20:30, në Qendrën “7 Arte”,...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Mitrovicë

Për nder të Muajit të Krenarisë në kuadër të natës të...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan

Më 18 maj, prej orës 17:30, në Qendrën "The Bridge" Gjilan,...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Mitrovicë

Më 3 qershor, prej orës 20:00, në Qendrën "7 Arte", truAktiv ka...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Mitrovicë

Më 27 maj, prej orës 20:00, në Qendrën "7 Arte", truAktiv ka...

Vazhdo

Nata e filmit dhe dhurimit të librit në Pejë

Më 21 maj, prej orës 17:00, në kinemanë "Jusuf Gërvalla"...

Vazhdo