Kalendari

27/10/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prishtinë

Me shumë

Me datën 27 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi 'Prison for Profit" do të shfaqet në hapësirën e  Termokiss në kuadër të Sbunkerit.

27/10/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prizren

Me shumë

Me datën 27 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi 'Prison for Profit" do të shfaqet në hapësirën e  Kinemasë Lumbardhi në kuadër të Sbunkerit.

23/10/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prizren

Me shumë

Me datën 23 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi 'Belvedere" do të shfaqet në hapësirën e  Kinemasë Lumbardhi në kuadër të Sbunkerit.

23/10/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Gjilan

Me shumë

Me datën 23 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi 'Belvedere' do të shfaqet në hapësirën e Qendrës "The Bridge" në kuadër të Sbunkerit.

22/10/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prishtinë

Me shumë

Me datën 22 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi 'Belvedere' do të shfaqet në hapësirën e Termokiss në Prishtinë në kuadër të Sbunkerit.

17/10/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prizren

Me shumë

Me datën 17 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi 'The Abominable Crime' do të shfaqet në hapësirën e  Kinemasë Lumbardhi në kuadër të Sbunkerit.

 

 

16/10/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Gjilan

Me shumë

Me datën 16 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi 'The Abominable Crime' do të shfaqet në hapësirën e Qendrës "The Bridge" në kuadër të Sbunkerit.

15/10/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prishtinë

Me shumë


Me datën 15 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi 'The Abominable Crime' do të shfaqet në hapësirën e Termokiss në Prishtinë në kuadër të Sbunkerit.

28/09/2020

truAktiv Prizren

Me shumë

truAktiv shkolla e mendimit kritik zbarkon në qytetin e Prizrenit nga data 28 shtator deri me 02 tetor.

22/09/2020

truAktiv Ferizaj

Me shumë

truAktiv shkolla e mendimit kritik zbarkon në qytetin e Ferizajt nga data 22 deri me 25 shtator.

15/09/2020

truAktiv Gjilan

Me shumë

truAktiv shkolla e mendimit kritik zbarkon në qytetin e Gjilanit nga data 15 deri me 18 shtator.

08/09/2020

truAktiv Mitrovicë

Me shumë

truAktiv shkolla e mendimit kritik zbarkon në qytetin e Mitrovicës nga data 8 deri me 11 shtator.

01/09/2020

truAktiv Prishtinë

Me shumë

truAktiv shkolla e mendimit kritik zbarkon në qytetin e Prishtinës nga data 1 deri më 4 shtator.

28/05/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me datën 28 maj organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi do të shfaqet në hapësirat e Konviktit numër shtatë në Prishtinë në kuadër të Sbunkerit.

24/05/2020

TruAktiv Talks

Me shumë

Me 24 maj Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks".

21/05/2020

Nata e filmit dhe dhurimit te librave

Me shumë

Me datën 21 maj organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi do të shfaqet në hapësirat e Konviktit numër shtatë në Prishtinë në kuader të Sbunkerit.

14/05/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prizren

Me shumë

Me 14 maj organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kinemanë "Lumbardhi" në Prizren.

11/05/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Pejë

Me shumë

Me 11 maj organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kinemanë "Jusuf Gërvalla" në Pejë.

06/05/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Gjilan

Me shumë

Me 6 maj organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në hapësirat e "The Bridge" në Gjilan në kuadër të Sbunker.

24/04/2020

TruAktiv Talks

Me shumë

Më 24 prill Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "truAktiv Talks".

22/04/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me datën 22 prill organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi do të shfaqet në hapësirat e Konviktit numër shtatë në Prishtinë në kuader të Sbunkerit.

18/04/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Gjilan

Me shumë

Më 18 prill organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në hapësirat e "The Bridge" në Gjilan.

14/04/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me datën 14 prill organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi do të shfaqet në hapësirat e Konviktit numër shtatë në Prishtinë.

11/04/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Pejë

Me shumë

Më 11 prill organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kinemanë "Jusuf Gërvalla" në Pejë.

08/04/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prizren

Me shumë

Më 8 prill organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kinemanë "Lumbardhi" në Prizren.

20/03/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me datën 20 mars organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kuadër të Sbunkerit. Filmi do të shfaqet në hapësirat e Konviktit numër shtatë në Prishtinë.

18/03/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Pejë

Me shumë

Më  18 mars organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kinemanë "Jusuf Gërvalla" në kuader të Sbunkerit.

14/03/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prizren

Me shumë

Më 14 mars organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në hapësirat e Kino "Lumbardhi" në Prizren.

12/03/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Gjilan

Me shumë

Më 12 mars organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në hapësirat e "The Bridge" në Gjilan në kuader te Sbunkerit.

10/03/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me datën 10 mars organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kuadër të Sbunkerit. Filmi do të shfaqet në hapësirat e Konviktit numër shtatë.

26/02/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me 26 shkurt organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në konviktin nr.7 në Prishtinë.

21/02/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Pejë

Me shumë

Më 21 shkurt organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kinemanë "Jusuf Gërvalla".

21/02/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prizren

Me shumë

Më 21 shkurt organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kinemanë "Lumbardhi" në Prizren.

19/02/2020

TruAktiv Talks

Me shumë

Më 19 shkurt Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "truAktiv Talks".

18/02/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 18 shkurt organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në konviktin nr.7 në Prishtinë.

15/02/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Gjilan

Me shumë

Më 15 shkurt organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në hapësirat e "The Bridge" në Gjilan.

28/01/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me datën 28 janar organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kuadër të Sbunkerit. Filmi do të shfaqet në hapësirat e Konviktit numër shtatë.

25/01/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me datën 25 janar organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kuadër të Sbunkerit. Filmi do të shfaqet në Kino "Lumbardhi", në Prizren.

24/01/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me datën 24 janar organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kuadër të Sbunkerit. Filmi do të shfaqet në qendrën "The Bridge", në Gjilan.

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

23/01/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me datën 23 janar organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kuadër të Sbunkerit. Filmi do të shfaqet në kinemanë "Jusuf Gervalla", në Pejë.

21/01/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me datën 21 janar organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kuadër të Sbunkerit. Filmi do të shfaqet në hapësirat e Konviktit numër shtatë.

21/01/2020

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me datën 21 janar organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kuadër të Sbunkerit. Filmi do të shfaqet në hapsirat e Kino Armatës.

16/01/2020

truAktiv Talks

Me shumë

Më 16 janar Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks".

13/12/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prizren

Me shumë

Më 13 dhjetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Prizren, filmi do të shfaqet në hapësirat e Kinemasë "Lumbardhi"

12/12/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Pejë

Me shumë

Më 12 dhjetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Pejë, filmi do të shfaqet në hapësirat e Kinemasë "Jusuf Gervalla"

12/12/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Gjilan

Me shumë

Më 12 dhjetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan, filmi do të shfaqet në hapësirat e "The Bridge"

10/12/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 10 dhjetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker, në hapsirat e kinemasë Armata.

02/12/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Pejë

Me shumë

Më 2 dhjetor  organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në hapsirat e kinemas "Jusuf Gërvalla" në qytetin e Pejës.

29/11/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prizren

Me shumë

Më 29 nëntor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në hapsirat e kino "Lumbardhi" Prizren. 

27/11/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Gjilan

Me shumë

Më 27 nëntor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan. Filmi do të shfaqet në hapsirat e shtëpis së kulturës.

27/11/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me datën 27 nentor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker, filmi shfaqet në hapsirat e kinemasë Armata.

 

26/11/2019

Nata e filmit dhe librit në konviktin numër shtatë

Me shumë

Më 26 nëntor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në hapsirat Qendrës Studentore, në konviktin numër shtatë.

Nata e filmit dhe librit në konviktin numër shtatë

26/11/2019

truAktiv Talks

Me shumë

Më 26 nëntor Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks". Diskutimi mbahet në hapsirat e fondacionit 17.

25/11/2019

Produksioni Multimedial

Me shumë

Nga data 25.11.2019 deri me datën 02.12.2019 truAktiv do të mbajë puntorinë "Produksioni Multimedial".

21/11/2019

truAktiv Talks

Me shumë

Më 26 nentor Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks". Eventi mbahet në hapsirat e fondacionit 17.

14/11/2019

Nata e filmit dhe librit në konviktin numër shtatë

Me shumë

Më 14 nëntor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në hapsirat Qendrës Studentore, në konviktin numër shtatë.

01/11/2019

Produksioni Multimedial

Me shumë

Me datën 1 nëntor, hapet thirrja për aplikim në modulin "Produksioni Multimedial"

01/11/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me datën 1 nentor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kuadër të Sbunkerit. Filmi do të shfaqet në hapsirat e Kino Armatës.

30/10/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Gjilan

Me shumë

Më 30 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan. Filmi do të shfaqet në hapsirat e shtëpis së kulturës.

29/10/2019

truAktiv Talks

Me shumë

Më 29 tetor Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks", diskutimi mbahet ne hapsirat e fondacionit 17.

25/10/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prizren

Me shumë

Më 25 shtator organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në hapsirat e kino "Lumbardhi" Prizren. 

24/10/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Pejë

Me shumë

Më 24 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në hapsirat e kinemase "Jusuf Gërvalla" në qytetin e Pejës.

21/10/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 21 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker.

19/10/2019

Edukatë seksuale n’shesh: Ekspozitë & Performancë artistike

Me shumë

Hajdeni të shtunën prej orës 12:00, në sheshin UÇK në Shtime, për me pa çka po bohet!

11/10/2019

Politika dhe Shoqëria

Me shumë

Nga 11 tetori deri më 9 nentor do të organizohet për herën e tretë moduli "Politika dhe shoqëria". Gjatë muajve tetor dhe nentor 2019. Për pesë fundjava intensive, pjesëmarrësit do të takohen për të qenë pjesë e diskutimeve, ligjeratave, dhe debateve të mbajtura në mënyrë interaktive me udhëheqës të prapavijave të ndryshme.

10/10/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 10 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker.

26/09/2019

Bastards-Nata e filmit dhe e librit në Gjilan

Me shumë

Më 30 shtator organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. 

26/09/2019

Bastards-Nata e filmit dhe e librit në Pejë

Me shumë

Më 27 shtator organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. 

26/09/2019

Bastards-Nata e filmit dhe e librit në Prizren

Me shumë

Më 26 shtator organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. 

24/09/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 24 shtator organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. 

21/09/2019

truAktiv Talks

Me shumë

Më 21 shtator Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks".

20/09/2019

Thirrja për aplikim "Politika dhe Shoqëria"

Me shumë

Thirrja per edicionin e tretë të modulit "Politika dhe Shoqëria", hapet me 20 shtator.

20/09/2019

truAktiv Summit 2019

Me shumë

Nga 19 deri më 22 shtator do të organizohet për herën e tretë TruAktiv Summit. Rreth 50 pjesëmarrës nga rajone të ndryshme të Kosovës të cilët kanë qenë pjesë e programit këtë vit do të marrin pjesë në ligjërata, punëtori e diskutime të cilat lidhen me organizimin në komunitet.

10/09/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me datën 10 shtator organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker, filmi që do të shfaqet është "A Syrian Love Story" .

 

22/08/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 22 gusht organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. 

24/07/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 24 korrik organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. Filmi "At Home in the World" do të shfaqet në qendren e kulturës në Lipjan. 

10/07/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 10 korrik organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. 

04/07/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 4 shtator organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. 

28/06/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Me 28 qershor, prej orës 20:00, shfaqet filmi “At Home in the World” në kuadër të natës së filmit dhe dhurimit të librave. Filmi do te shfaqet ne haprisën e "Komitetit" në Ferizaj.

27/06/2019

TruAktiv Talks

Me shumë

Më 27 qershor Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks". Kësaj rradhe Lira Blakaj do te diskutojë për  temën ''Koha, hapësira dhe komuniteti i të verbërve''. truAktiv talks mbahet në ora 19:00, në Dit e Nat.

25/06/2019

Prishtinë: A jeni për...truAktiv?

Me shumë

Sbunker rikthehet me organizimin e vitit të tretë të programit truAktiv. Programi truAktiv zbarkon në Prishtinë në datat 25-28 qershor.

24/06/2019

TruAktiv Talks

Me shumë

Më 24 qershor Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks". E ftuar do të jetë Flutura Kusari, ku do të diskutojmë për "Lirinë e shprehjes: ne mes privates dhe publikes"

21/06/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 21 qershor, prej orës 20:00 në qytetin e Ferizaj, Sbunker sjell filmin “School Time for Miss Roma” me regji të Vesna Cudic, në kuadër të natës të filmit dhe dhurimit të librave.

18/06/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 18 Qershor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. 

11/06/2019

Ferizaj: A jeni për...truAktiv?

Me shumë

Sbunker rikthehet me organizimin e vitit të tretë të programit truAktiv. Programi truAktiv zbarkon në Ferizaj në datat 11-14 qershor.

06/06/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 8 gusht organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker.

30/05/2019

TruAktiv Talks

Me shumë

Më 30 maj Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks"

21/05/2019

Istog: A jeni për...truAktiv?

Me shumë

Sbunker rikthehet me organizimin e vitit të tretë të programit truAktiv. Programi truAktiv zbarkon në Istog në datat 21-24 maj.

20/05/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 20 maj organizohet nata e filmit "My Escape" dhe dhurimit të librave në Sbunker. 

15/05/2019

TruAktiv Talks

Me shumë

Më 15 maj Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks".

07/05/2019

Suharekë: A jeni për...truAktiv?

Me shumë

Sbunker rikthehet me organizimin e vitit të tretë të programit truAktiv. Programi truAktiv zbarkon në Suharekë në datat 7-10 maj.

30/04/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 30 prill organizohet nata e filmit "Putin's Forgotten Children" dhe dhurimit të librave në Sbunker. 

23/04/2019

Kaçanik: A jeni për...truAktiv?

Me shumë

Sbunker rikthehet me organizimin e vitit të tretë të programit truAktiv. Programi truAktiv zbarkon në Kaçanik në datat 23-26 prill.

09/04/2019

Vushtrri: A jeni për...truAktiv?

Me shumë

Sbunker rikthehet me organizimin e vitit të tretë të programit truAktiv. Programi truAktiv zbarkon në Vushtrri në datat 9-12 prill.

26/03/2019

Podujevë: A jeni për...truAktiv?

Me shumë

Sbunker rikthehet me organizimin e vitit të tretë të programit truAktiv. Programi truAktiv zbarkon në Podujevë në datat 26-29 mars.

19/03/2019

Prishtinë: A jeni për...truAktiv?

Me shumë

Sbunker rikthehet me organizimin e vitit të tretë të programit truAktiv. Programi truAktiv zbarkon në Prishtinë në datat 19-22 mars.

07/03/2019

TruAktiv Talks

Me shumë

Sbunker vazhdon këtë të enjte më 7 mars, prej orës 19:00 me edicionin e TruAktiv Talks. Këtë rradhë Donika Emini nga Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë do të bashkëbisedoj me audiencën për dialogun Kosovë-Serbi dhe rrjedhën e dialogut ndër vite.

27/02/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 27 shkurt organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. Do të shfaqet filmi "Point and Shoot"

11/02/2019

TruAktiv - Aktivizmi në Komunitet II

Me shumë

Sbunker do ta zhvilloj për vitin e dytë modulin Aktivizmi në Komunitet të programit TruAktiv. TruAktiv është program alternativ i edukimit që synon avansimin e mendimit kritik dhe qasjeve kritike në të kuptuarit e shoqërisë dhe angazhimit qytetar në komunitet e shoqëri. 

07/02/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 7 shkurt organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. Do të shfaqet filmi "First to Fall"

31/01/2019

TruAktiv Talks

Me shumë

Më 31 janar Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks". Do të diskutojmë për aktivizmin e lëvizjes feministe në Kosovë ndër gjenerata me Igballe Rugovën dhe Adelina Tërshani.

23/01/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 23 janar organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. Do të shfaqet filmi "Bastards"

17/01/2019

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 17 janar organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. Do të shfaqet filmi "Pervert Park"

21/12/2018

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 21 dhjetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. Do të shfaqet filmi "Soldiers Who Rape"

06/12/2018

TruAktiv Talks

Me shumë

Më 6 dhjetor Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks". Artane Rizvanolli dhe Alban Zogaj do të diskutojnë rreth raportit të ri krahasues të Bankës Botërore – Indeksin e Kapitalit Njerëzor.

05/12/2018

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 5 dhjetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. Do të shfaqet filmi "Those Who Said No"

29/11/2018

TruAktiv Talks

Me shumë

Më 29 nëntor Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks". Do të diskutojmë për rëndësinë dhe ndikimin që e ka aktivizmi studentor ku do të flasë Rron Gjinovci.

23/11/2018

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 23 nëntor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. Do të shfaqet filmi "School Time for Miss Roma".

20/11/2018

TruAktiv - Produksioni Multimedial II

Me shumë

Sbunker në bashkëpunim me Kosovo 2.0 do të mbajn trajnimin për nëntë ditë ku përmes ligjeratave dhe punëtorive me ekspertë të multimedias në Kosovë, 30 pjesëmarrësit e këtij programi, do të prekin tema të cilat do të rrisin ndërgjegjësimin tek njerëzit, si thyerja e stereotipeve gjinore, të drejtat e njeriut dhe prezantimi i një platforme alternative online për artistë të rinj.

05/11/2018

TruAktiv Talks

Me shumë

Më 5 nëntor Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks". Kësaj here me Florian Qehaja do të bashkëdiskutojmë për çështjen e sigurisë në Kosovë. 

02/11/2018

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 2 nëntor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. Do të shfaqet filmi "Soldier Woman: To See If I'm Smiling".

24/10/2018

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 24 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. Do të shfaqet filmi "Race".

19/10/2018

TruAktiv Talks

Me shumë

Më 19 tetor Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks". Kësaj rradhe e ftuar do të jetë Presidentja Atifete Jahjaga e cila do të bashkëbisedoj me publikun në lidhje me sfidat e të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftes së fundit në Kosovë.

18/10/2018

TruAktiv Talks

Me shumë

Më 18 tetor Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks".

17/10/2018

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 17 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. 

10/10/2018

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 10 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. Do të shfaqet filmi The Post.

05/10/2018

TruAktiv Politika dhe Shoqëria 2018

Me shumë

Sbunker do të organizoj modulin Politika dhe Shoqëria II të programit TruAktiv në Prishtinë, gjatë muajve tetor dhe nentor 2018. Për pesë fundjava intensive, pjesëmarrësit do të takohen për të qenë pjesë e diskutimeve, ligjeratave, dhe debateve të mbajtura në mënyrë interaktive me udhëheqës të prapavijave të ndryshme.

03/10/2018

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 3 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. 

27/09/2018

TruAktiv Talks

Me shumë

Më 27 shtator Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks".

21/09/2018

TruAktiv Talks

Me shumë

Më 21 shtator Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks". Ligjeruese do të jenë kolektivi artistik HAVEIT

20/09/2018

TruAktiv Summit 2018

Me shumë

Nga 20 deri më 22 shtator do të organizohet për herën e dytë TruAktiv Summit. Rreth 50 pjesëmarrës nga rajone të ndryshme të Kosovës të cilët kanë qenë pjesë e programit këtë vit do të marrin pjesë në ligjërata, punëtori e diskutime të cilat lidhen me organizimin në komunitet.

19/09/2018

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 19 shtator organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker. 

05/09/2018

Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me shumë

Më 5 shtator organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në Sbunker.