Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prizren

Me datën 27 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi 'Prison for Profit" do të shfaqet në hapësirën e  Kinemasë Lumbardhi në kuadër të Sbunkerit.