Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prishtinë

Me datën 22 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi 'Belvedere' do të shfaqet në hapësirën e Termokiss në Prishtinë në kuadër të Sbunkerit.