Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prizren

Me datën 23 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi 'Belvedere" do të shfaqet në hapësirën e  Kinemasë Lumbardhi në kuadër të Sbunkerit.