Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Gjilan

Me datën 23 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi 'Belvedere' do të shfaqet në hapësirën e Qendrës "The Bridge" në kuadër të Sbunkerit.