Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prizren

Me datën 17 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi 'The Abominable Crime' do të shfaqet në hapësirën e  Kinemasë Lumbardhi në kuadër të Sbunkerit.