Nata e filmit dhe dhurimit të librave - Prishtinë


Me datën 15 tetor organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi 'The Abominable Crime' do të shfaqet në hapësirën e Termokiss në Prishtinë në kuadër të Sbunkerit.