Nata e filmit dhe dhurimit te librave

Me datën 21 maj organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave. Filmi do të shfaqet në hapësirat e Konviktit numër shtatë në Prishtinë në kuader të Sbunkerit.