Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Me datën 24 janar organizohet nata e filmit dhe dhurimit të librave në kuadër të Sbunkerit. Filmi do të shfaqet në qendrën "The Bridge", në Gjilan.

Nata e filmit dhe dhurimit të librave