Nata e filmit dhe dhurimit të librave

Më 21 qershor, prej orës 20:00 në qytetin e Ferizaj, Sbunker sjell filmin “School Time for Miss Roma” me regji të Vesna Cudic, në kuadër të natës të filmit dhe dhurimit të librave.