TruAktiv Talks

Më 27 qershor Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks". Kësaj rradhe Lira Blakaj do te diskutojë për  temën ''Koha, hapësira dhe komuniteti i të verbërve''. truAktiv talks mbahet në ora 19:00, në Dit e Nat.