TruAktiv Talks

Më 24 qershor Sbunker vazhdon me serinë e diskutimeve speciale "TruAktiv Talks". E ftuar do të jetë Flutura Kusari, ku do të diskutojmë për "Lirinë e shprehjes: ne mes privates dhe publikes"