TruAktiv Talks

Sbunker vazhdon këtë të enjte më 7 mars, prej orës 19:00 me edicionin e TruAktiv Talks. Këtë rradhë Donika Emini nga Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë do të bashkëbisedoj me audiencën për dialogun Kosovë-Serbi dhe rrjedhën e dialogut ndër vite.