Edicionet

TruAktiv Mitrovicë - 2018

Sbunker e ka zbarkuar programin truAktiv për të dytën herë në...

Vazhdo

TruAktiv Prizren - 2018

Sbunker e ka zbarkuar programin truAktiv për të dytën herë në...

Vazhdo

TruAktiv Pejë - 2018

Sbunker e ka zbarkuar programin truAktiv për të dytën herë në Pejë...

Vazhdo

TruAktiv Prishtinë - 2018

Sbunker e ka zbarkuar programin truAktiv për të dytën herë në...

Vazhdo

TruAktiv Gjakovë - 2018

Sbunker e ka zbarkuar programin truAktiv për të dytën herë në Gjakovë...

Vazhdo

TruAktiv Summit 2017

Sbunker ka organizuar samitin dy-ditor #TruAktivSummit me pjesëmarrësit e programit...

Vazhdo

Politika dhe Shoqëria

Sbunker ka organizuar modulin Politika dhe Shoqëria të programit TruAktiv në...

Vazhdo

TruAktiv Pejë - 2017

Sbunker në bashkëpunim me Kosovo 2.0 kanë zhvilluar programin e mendimit kritik...

Vazhdo

TruAktiv Gjakovë - 2017

Sbunker në bashkëpunim me Kosovo 2.0 kanë zhvilluar programin e mendimit kritik...

Vazhdo

TruAktiv Gjilan - 2017

Sbunker në bashkëpunim me Kosovo 2.0 kanë zhvilluar programin e mendimit kritik...

Vazhdo