Edicionet

Hapet aplikimi: Truaktiv - Aktivizmi në Komunitet

Ky është konkurs. Për studentë e aktivistë të përkushtuar...

Vazhdo

Produksioni multimedial II

Sbunker në bashkëpunim me Kosovo 2.0 mbajtën trajnimin për nëntë...

Vazhdo

Politika dhe Shoqëria II

Sbunker ka organizuar modulin Politika dhe Shoqëria të programit TruAktiv në...

Vazhdo

TruAktiv Summit 2018

Sbunker ka organizuar për vitin e dytë rradhazi samitin tre-ditor #TruAktivSummit me 50...

Vazhdo

Hapet aplikimi - TruAktiv: Politika dhe Shoqëria

truAktiv shpall KONKURS Për gjeneratën e dytë të pjesëmarrësve...

Vazhdo

Aktivizmi në Komunitet

Sbunker ka organizuar  programin truAktiv Aktivizmi në Komunitet në...

Vazhdo

TruAktiv Prishtinë II - 2018

Sbunker e ka zbarkuar programin truAktiv për të dytën herë...

Vazhdo

TruAktiv Ferizaj - 2018

Sbunker e ka zbarkuar programin truAktiv për të dytën herë në Ferizaj duke...

Vazhdo

TruAktiv Gjilan - 2018

Sbunker e ka zbarkuar programin truAktiv për të dytën herë në Gjilan duke...

Vazhdo

Produksioni multimedial

Sbunker në bashkëpunim me Kosovo 2.0 mbajtën trajnimin...

Vazhdo