Edicionet

Suharekë: A jeni për...truAktiv?

Ilustrimi: Big Eye Çka është truAktiv? Sbunker rikthehet me organizimin...

Vazhdo

TruAktiv Kaçanik - 2019

Sbunker ka zhvillluar vitin e parë të programit të mendimit kritik dhe...

Vazhdo

Kaçanik: A jeni për...truAktiv?

Ilustrimi: Big Eye Çka është truAktiv? Sbunker rikthehet me organizimin...

Vazhdo

TruAktiv Vushtrri - 2019

Sbunker ka zhvillluar vitin e parë të programit të mendimit kritik dhe...

Vazhdo

TruAktiv Podujevë - 2019

Sbunker e ka zbarkuar programin truAktiv për herë të parë...

Vazhdo

Vushtrri: A jeni për...truAktiv?

Ilustrimi: Big Eye Çka është truAktiv? Sbunker rikthehet me organizimin...

Vazhdo

truAktiv Prishtinë IV

Sbunker ka zhvilluar vitin e tretë të programit të mendimit kritik dhe...

Vazhdo

Podujevë: A jeni për...truAktiv?

Ilustrimi:Big Eye   Çka është truAktiv? Sbunker rikthehet me...

Vazhdo

Prishtinë: A jeni për...truAktiv?

Ilustrimi: Big Eye Çka është truAktiv? Sbunker rikthehet me organizimin...

Vazhdo

Aktivizmi në Komunitet II

Sbunker e zhvilloi për vitin e dytë modulin Aktivizmi në Komunitet të programit...

Vazhdo