Edicionet

Hapet aplikimi - truAktiv: Produksioni Multimedial

 truAktiv shpall KONKURS Për gjeneratën e katërt të...

Vazhdo

Hapet aplikimi - TruAktiv: Politika dhe Shoqëria

truAktiv shpall THIRRJE PËR APLIKIM Për modulin “Politika dhe Shoqëria...

Vazhdo

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Prishtinë II

Këtë vit “Shkolla e Mendimit Kritik” truAktiv do të...

Vazhdo

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Gjakovë

Ilustrimi: Big Eye Këtë vit “Shkolla e Mendimit...

Vazhdo

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Pejë

  Ilustrimi: Big Eye Këtë vit “Shkolla e Mendimit...

Vazhdo

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Prizren

Këtë vit “Shkolla e Mendimit Kritik” truAktiv do të...

Vazhdo

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Ferizaj

Këtë vit “Shkolla e Mendimit Kritik” truAktiv do të...

Vazhdo

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Gjilan

Këtë vit “Shkolla e Mendimit Kritik” truAktiv do të...

Vazhdo

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Prishtinë

Këtë vit “Shkolla e Mendimit Kritik” truAktiv do të udhëtojë...

Vazhdo

Prishtinë: A jeni për truAktiv?

Çka është truAktiv? Sbunker rikthehet me organizimin e vitit të...

Vazhdo