Edicionet

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Gjilan

Më 18 nëntor në Gjilan, prej orës 16:30 në qendrën "The...

Vazhdo

truAktiv Summit 2020

Sbunker ka organizuar për herën e katërt rradhazi “TruAktiv Summit” si...

Vazhdo

Produksioni Multimedial IV

Sbunker ka organizuar për herë të katërt modulin “Produksioni...

Vazhdo

Hapet aplikimi - truAktiv: Produksioni Multimedial

 truAktiv shpall KONKURS Për gjeneratën e katërt të...

Vazhdo

Hapet aplikimi - TruAktiv: Politika dhe Shoqëria

truAktiv shpall THIRRJE PËR APLIKIM Për modulin “Politika dhe Shoqëria...

Vazhdo

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Prishtinë II

Këtë vit “Shkolla e Mendimit Kritik” truAktiv do të...

Vazhdo

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Gjakovë

Ilustrimi: Big Eye Këtë vit “Shkolla e Mendimit...

Vazhdo

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Pejë

  Ilustrimi: Big Eye Këtë vit “Shkolla e Mendimit...

Vazhdo

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Prizren

Këtë vit “Shkolla e Mendimit Kritik” truAktiv do të...

Vazhdo

Hapet aplikimi: truAktiv zbarkon në Ferizaj

Këtë vit “Shkolla e Mendimit Kritik” truAktiv do të...

Vazhdo