Lidhja mes videolojërave dhe etikës në marrëdhëniet ndërkombëtare

Në një të marte të rastësishme, teksa kaloja kohë me një mik, më shkoi mendja...

Vazhdo

Unë dhe TruAktivi
Lirik Veselaj
Lirik Veselaj Pjesëmarrës në truAktiv Politika dhe Shoqëria Shoqërisë sonë i nevojitet një tru i aktivizuar që gjeneron vlerë pëmes ideve. truAktiv ka arritur ti mbledhë të rinjtë dhe t'iu krijoj hapësirë që ata të shprehen lirshëm duke mos i përfillur normat sociale arkaike. Përvoja ime në këtë komunitet ka pasur rol vendimtar mbi ndërrimin e përceptimeve të mia rreth shumë fenomeneve e ndryshimeve shoqërore.
Nita Bashota
Nita Bashota Pjesëmarrëse në TruAktiv Produksioni Multimedial Ditën e parë, mendova: “A thu ka mem pëlqy? Çka nëse jo, khuu, çka i bona vetes!” Dita e fundit: “Pse bre spo zgjatë edhe pak, e vitin tjetër a thu e bojn prap?” Me këto fjali mund ta përshkruaj pak a shumë eksperiencën time me këtë program. Jo vetëm që mësova shumë nga debatet e shumta dhe puna praktike por edhe krijova shoqëri, lidhje dhe eksperienca të paharrueshme.
Eksploro TruAktiv-in

Nata e filmit në Ferizaj

Këtë të mërkurë, me 25 janar, truAktiv ishte në qytetin e Ferizajt për të...

Vazhdo

Klubi i Leximit: “Mbi mjerimin e jetës studentore” nga Mustapha Khayati

TruAktiv, më 30 nëntor, mbajti diskutimin e parë për këtë vit në kuadër të...

Vazhdo

Diskutimi "I kujt është kampusi?"

Të martën, më 15 nëntor, truAktiv organizoi diskutimin “I kujt është...

Vazhdo