Slava Ukraini

Në bllogun tematik “Slava Ukraini” (Lavdi Ukrainës), autorja Daria Meshcheriakova, gazetare ukrainase me vendqëndrim në Kosovë, do të shkruajë lidhur me ndikimin dhe pasojat e propagandës dhe dezinformatave ruse. Ajo gjithashtu do të raportojë mbi ngjarjet e fundit në luftën në Ukrainë. 

Ilustrimi: Bigeye.