Sasha & Jeton

Korrespodencë shkrimtarësh ose, kur një "shká" [Saša Ilic] dhe një "jedan šiptar" [Jeton Neziraj] (të dehur që të jemi më preciz) shkëmbejnë letërsitë e dy shoqërive, asaj kosovare dhe serbe.

Ilustrimi: Big Eye.