Rendi Botëror

Podcasti Rendi Botëror do të jetë hapësirë e diskutimit për zhvillimet globale dhe efektet që këto ngjarje prodhojnë për Kosovën dhe rajonin e Ballkanit. Si iniciativë e Sbunker, podcasti do të organizohet e moderohet nga Agon Maliqi dhe Petrit Zogaj. Njëkohësisht, do të kemi të ftuar relevant/e për temat që do t’i trajtojmë.

Kontakt: [email protected]

---

Ilustrimi: Big Eye