Sbunker & Open 333 - Shpenzimet në arsim: a mjaftojnë dhe a janë orientuar si duhet?

27 qershor 2017 14:02

Shuma që nuk mjaftojnë, injorimi i problemeve në nivelin parafillor, dhe shpenzimet e mbipërqendruara në infrastrukturë - ky është buxheti i arsimit në Kosovë. 

Open 333 i radhës ka në fokus problemet në shpërndarjen e buxhetit në edukim. Flasin Besa Shahini, Rinor Qehaja e Agon Maliqi, shoqëruar nga shkrimet komplementare nga Anemonë Zeneli dhe Armend Muja

Në seritë e kaluara të Open 333 është diskutuar ligji për Trepçën, përmbajtja e librave të historisë në Ballkan, formimi i Ushtrisë së Kosovës, dhe rinisja e dialogut Kosovë-Serbi