Lexime

Ora e radios “Lexime” i kushtohet librit të përkthyer e të shkruar në gjuhën shqipe nga shkencat shoqërore e humane. Prodhohet nga Sbunker, ndersa realizohet dhe udhëhiqet nga Gëzim Selaci në bashkëpunim me Kuvendin e Sociologjisë.

Botohet çdo të dytën të hëne në Sbunker.net, YouTube, iTunes, Spotify dhe Google Podcasts.

Për sugjerime dhe vërejtje, na shkruani në [email protected].

Ilustrimi: Big Eye

Ylber

Ylber është një seri podkastesh prej gjashtë episodëve mbi jetët dhe të drejtat e komunitetit LGBT+. Ky podkast është prodhuar nga Sekhmet Institute dhe Sbunker, si pjesë e projektit rajonal Reporting Diversity Network.

Rendi Botëror

Podcasti Rendi Botëror do të jetë hapësirë e diskutimit për zhvillimet globale dhe efektet që këto ngjarje prodhojnë për Kosovën dhe rajonin e Ballkanit. Si iniciativë e Sbunker, podcasti do të organizohet e moderohet nga Agon Maliqi dhe Petrit Zogaj. Njëkohësisht, do të kemi të ftuar relevant/e për temat që do t’i trajtojmë.

Kontakt: [email protected]

---

Ilustrimi: Big Eye