Lexime

Ora e radios “Lexime” i kushtohet librit të përkthyer e të shkruar në gjuhën shqipe nga shkencat shoqërore e humane. Prodhohet nga Sbunker, ndersa realizohet dhe udhëhiqet nga Gëzim Selaci në bashkëpunim me Kuvendin e Sociologjisë.

Botohet çdo të dytën të hëne në Sbunker.net, YouTube, iTunes, Spotify dhe Google Podcasts.

Për sugjerime dhe vërejtje, na shkruani në [email protected].

Ilustrimi: Big Eye