Talk: Using the body to protest

08 korrik 2021 00:00

Sot në orën 18:00 në Pallatin e Rinisë, do të mbahet diskutimi nga Kosovo 2.0 mbi trupin si mjet protestues, bashkë me Alketa Sylaj dhe Marta Lempart. 

08 korrik 2021
00:00

Redaksia